Συνεργασία Μondelez Ελλάς με Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 16:02
UPD:16:05
FACEBOOK/mondelezinternational

Άλλη μια χρονιά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για χιλιάδες παιδιά, ολοκληρώνουν η Mondelez Ελλάς και το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Η προσφορά στην κοινωνία, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της Mondelez Ελλάς η οποία συνεχίζει με αμείωτη ένταση να υλοποιεί προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να επηρεάζει θετικά τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας.

Με το κλείσιμο κι αυτής της σχολικής χρονιάς ολοκληρώθηκε  άλλη μία επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στη Mondelez και το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (ΕΠΜ).

Η συνεργασία , που αριθμεί πάνω από 23 χρόνια, στηρίζεται στη φιλοσοφία του ΕΠΜ ότι η μάθηση είναι πιο αποτελεσματική μέσα από το παιχνίδι και τη χρήση των αντικειμένων, καθώς και στους διαχρονικούς στόχους της Mondelez για ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού για θέματα ισορροπημένης διατροφής και για τη σημασία της άσκησης.

Στις βάσεις αυτές αναπτύσσονται εκπαιδευτικά προγράμματα από το αντίστοιχο τμήμα του ΕΠΜ και αφορούν 2 δράσεις: το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Σοκολάτα και ο Παυλίδης», στο εργοστάσιο σοκολάτας Παυλίδη και το έκθεμα στο Παιδικό Μουσείο, «Ανακαλύπτω το Σώμα μου: Πώς κινούμαι;»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα