ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2005 18:09
UPD:18:13

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωϊ έως τη 1 το μεσημέρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ με αιχμή το ασφαλιστικό και τα εργασιακά και να διευκολύνει τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στη συγκέντρωση στις 10.30 στο υπουργείο Οικονομικών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ συγκαλεί το γενικό συμβούλιο της οργάνωσης στις 27 Ιουνίου για να καθοριστεί η τακτική όσον αφορά τη διαπραγμάτευση για το νέο μισθολόγιο των δημοσιων υπαλλήλων (με αιτήματα βασικό μισθό 1.200 ευρώ, βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας κλπ), καθώς αρχές Ιουλίου αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/21/1063064.htm .

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι.

Από την άλλη, η ΓΣΕΕ συγκαλεί σε νέα συνεδρίαση την διοίκηση της συνομοσπονδίας στις 30 Ιουνίου για να εκτιμήσει την πορεία των εξελίξεων και να συζητήσει πιθανή κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα