Συμφωνία Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με First Data

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2005 12:53

Συμφωνία με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τη διαχείριση των καρτών του συνήψε η First Data Corporation, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των υπηρεσιών πληρωμών.

Η συμφωνία περιλαμβάνει διαχείριση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, ATM και επεξεργασία στοιχείων δανείων προς υποστήριξη των 2.500.000 πελατών του Ταμιευτηρίου, καθώς επίσης και διαχείριση αιτήσεων, υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών και προσωποποίηση καρτών.

Ο κ. Πάνος Τσουπίδης, Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, δήλωσε ότι «η First Data θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της στρατηγικής μας ανάπτυξης, δεδομένου ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επεκτείνει τις υπηρεσίες του πέρα από την ελληνική αγορά οικονομικών υπηρεσιών».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Δρυμιώτης, Γενικός Διευθυντής της First Data στην Ελλάδα, σχολίασε: «Είναι μια πολύ σημαντική συμφωνία για την First Data International, ύστερα από την εξαγορά της Delta Singular Outsourcing Services το 2004. Η First Data παραμένει δεσμευμένη στο στόχο της να ενδυναμώσει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά.

»Τα σχέδια ανάπτυξης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου βασίζονται σε επέκταση των προιόντων και υπηρεσιών που προσφέρει με έμφαση στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών του και είμαστε ευτυχείς που παραδίδουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης πληρωμών, πελατών, και υποστηρικτικών λύσεων που θα συμβάλλουν στην επιτυχία του Ταμιευτηρίου».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα