Νέα έκκληση των Μινωικών Γραμμών προς τους μετόχους της HSW

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 13:40
UPD:13:42
FOSPHOTOS/Alexandros Katsis

Έκκληση προς τους μετόχους της Hellenic Seaways (HSW) να στηρίξουν τη δημόσια προσφορά των Μινωικών Γραμμών απευθύνει ο διευθύνων σύμβουλος της «κρητικής» ακτοπλοϊκής εταιρείας, Αντώνης Μανιαδάκης, εν όψει και της προσεχούς γενικής συνέλευσης της HSW, στις 15 Ιουνίου.  

Σήμερα το ποσοστό συμμετοχής των Μινωικών Γραμμών στο μετοχικό κεφάλαιο της HSW ανέρχεται σε 47,40% και ως πρώτος μέτοχος της εν λόγω εταιρείας προτρέπουμε το σύνολο των μετόχων της να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια, τονίζει μεταξύ άλλων o κ. Μανιαδάκης.

Η στρατηγική αυτή κίνηση - εξηγεί αναλυτικά - θα οδηγήσει σε:

  • υγιή σχήματα και επιτυχή αναδιοργάνωση της ελληνικής ακτοπλοΐας με τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας και τη διασφάλιση χρηματοοικονομικής σταθερότητας,
  • αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες / συνεργάτες σε ανταγωνιστικές τιμές και
  • τήρηση των άγονων γραμμών και όλου του εμπορικού δικτύου της εταιρείας, με σεβασμό στις υφιστάμενες συμφωνίες με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Μέσω αυτής της σημαντικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των Μινωικών Γραμμών διασφαλίζεται τόσο η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της HSW όσο και η μακροπρόθεσμη σταθερή οικονομική της πορεία και ανάπτυξη» καταλήγει ο κ. Μανιαδάκης.                                                            

Σημειώνεται ότι οι Μινωικές Γραμμές αγοράζουν μετοχές της HSW, έναντι 4 ευρώ ανά μετοχή - ποσό τετραπλάσιο της λογιστικής της αξίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα