Σε ένα μήνα η LogicDIS στην Κύρια Αγορά του ΧΑΑ

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2001 16:39

Εγκρίθηκε από τη Διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών η μετάταξη των μετοχών της LogicDIS στην Κύρια Αγορά του ΧΑΑ και η διαπραγμάτευση αναμένεται να αρχίσει το αργότερο σε ένα μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Εξάλλου, στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που θα γίνει την Τρίτη 26 Ιουνίου, εκτός από τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι θα κληθούν να εγκρίνουν τη συμμετοχή της EFG Eurobank Ergasias στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Η συμμετοχή της EFG Eurobank Ergasias θα γίνει:

α)με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου υπέρ του στρατηγικού επενδυτή (EFG Eurobank Ergasias) με καταβολή μετρητών και με τιμή μετοχής που καθορίζεται στις 1.400 δρχ. ανά μετοχή.

β)με σύναψη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου όπου το σύνολο των ομολογιών θα το αναλάβει η EFG Eurobank Ergasias. Το ομολογιακό δάνειο θα είναι τριετές, ύψους 4,45 δισ. δρχ., με κουπόνι 0,5% και τιμή μετατροπής 2.500 δρχ.

Το σύνολο των κεφαλαίων που θα εισρεύσουν με την παραπάνω αύξηση θα είναι δέκα δισ. δρχ. και θα αποτελούν το 9% του κεφαλαίου της εταιρείας. Η έγκριση από τη Διοίκηση του ΧΑΑ, για τη συμμετοχή της EFG Eurobank Ergasias στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας εκτιμάται ότι θα δοθεί το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα