Eurobank Χρηματιστηριακή: Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Χ.Α.

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2005 09:44
UPD:09:52

Ο ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ καταλύτης είναι εδώ, με τη μορφή των διαρθρωτικών αλλαγών, αναφέρει η Eurobank Χρηματιστηριακή, στο δελτίο στρατηγικής της για τον Ιούλιο. Οι αναλυτές της ΑΧΕ εκτιμούν πως παρά τις πιέσεις και τη μεταβλητότητα, το Χ.Α. έχει τη δυνατότητα να κινηθεί ανοδικά, και να δοκιμάσει τα πρόσφατα υψηλά.

Με την κυβέρνηση να ανοίγει βήμα στις μεταρρυθμίσεις, η Eurobank εκτιμά πως οι επενδυτές θα αδράξουν την ευκαιρία, εάν βέβαια και οι προοπτικές για τα εταιρικά αποτελέσματα παραμείνουν ελκυστικές.

«Είναι επιτέλους καιρός να περάσουμε από τα λόγια στα έργα. Και παρότι βραχυπρόθεσμα ενδέχεται να υπάρξει κάποιο κόστος, μακροπρόθεσμα, δεν μπορεί παρά να υπάρξουν οφέλη», σημειώνουν οι αναλυτές της ΑΧΕ, αναφερόμενοι στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Το επόμενο μεγάλο ζήτημα για την αγορά εντοπίζεται, κατά τη Eurobank, στις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου, με τους αναλυτές να διαπιστώνουν πως η μετάβαση στα ΔΛΠ ήταν σε γενικές γραμμές ομαλή. Η όποια επιφύλαξη των αναλυτών επικεντρώνεται πλέον σε κάποια αποτελέσματα εταιρειών της περιφέρειας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα