Πρόθεση συγχώνευσης της Interactive με την Alpha Digital Synthesis

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2001 17:42

Την πρόθεση συγχώνευσης της Interactive με την Alpha Digital Synthesis (ADS) ανακοίνωσε η Ιντερσάτ με επιστολή προς το ΧΑΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι την περίοδο αυτή οριστικοποιούνται οι λεπτομέρειες της κατ’ αρχήν συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα αναφέρεται ότι η συμμετοχή της εταιρείας Interactive στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΑΘΛΟΣ ΠΑΟΚ, πέραν από την εξασφάλιση γι’ αυτήν και μελλοντικά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν υποδηλώνει πρόθεση για μελλοντική συγχώνευσή της και σε καμία περίπτωση στα επιχειρηματικά σχέδια της δεν υφίσταται μελλοντική συγχώνευση της ΑΘΛΟΣ ΠΑΟΚ με άλλες εταιρείες του Ομίλου.

Οσον αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο της Interactive, υπογραμμίζεται ότι η ίδια αναλαμβάνει την εκμετάλλευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προβλέπει απόσβεση στο τρίτο έτος λειτουργίας και θετικές χρηματικές ροές στο μετέπειτα χρονικό διάστημα.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στο τέταρτο έτος, το λειτουργικό κέρδος προ φόρων προβλέπεται να είναι περίπου 2,9 δισ.δρχ. και στο πέμπτο έτος 7,03 δισ.δρχ. Ωστόσο το επιχειρηματικό αυτό σχέδιο θα αναμορφωθεί όταν, όπως αναφέρεται, οριστικοποιηθεί η συνεργασία με την ADS.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα