Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας» στους Φούρνους Ικαρίας και δωρεάν εξετάσεις για όλους

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 20:37
UPD:20:41

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υποδέχεται το Δήμο Φούρνων Κορσέων στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας», που υλοποιεί εδώ και πολλά χρόνια σε παραμεθόριες και δυσπρόσιτες περιοχές.

Με το «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας», ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των κατοίκων των Φούρνων Κορσέων, προσφέροντας τις κορυφαίες υπηρεσίες του. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος θα προσφέρει:

  • Την πλήρη και δωρεάν νοσηλεία στο «Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών» και στο «Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης», όλων των παιδιών και εφήβων του νησιού, που έχουν ανάγκη νοσοκομειακής φροντίδας, μέχρι τη συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών.
  • Τη δωρεάν παροχή τοκετού στο Μαιευτήριο «ΓΑΙΑ» στην Αθήνα και στο Μαιευτήριο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης σε όλες τις επιτόκους του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη μοναδική, πανελλαδικά, αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη Κινητή Ιατρική Μονάδα, στην οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί το σύνολο των εξετάσεων προληπτικού ελέγχου. Η Κινητή Ιατρική Μονάδα θα στελεχώνεται από 2 καρδιολόγους, 1 γυναικολόγο, 1 πνευμονολόγο, 1 ιατρό εργασίας, 2 μαίες, 2 παρασκευάστριες και 1 τεχνολόγο – ακτινολόγο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα