Αντιπρόεδρος του ACI Europe στέλεχος του «Ελ. Βενιζέλος»

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2005 18:37

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), Γιάννης Παράσχης, εξελέγη με τριετή θητεία για δεύτερη συνεχή φορά αντιπρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης (ACI Europe), κατά την 15η ετήσια συνέλευση του ACI Europe, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν στις 24 Ιουνίου στο Μόναχο.

Το ACI Europe (www.aci-europe.org) , με έδρα τις Βρυξέλλες, εκπροσωπεί 400 ευρωπαϊκά αεροδρόμια, που αντιπροσωπεύουν το 90% της εμπορικής αεροπορικής κίνησης της Ευρώπης. Την 16η ετήσια συνέλευση και συνέδριο του ACI Europe θα φιλοξενήσει τον Ιούνιο του 2006 το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Στο Πεκίνο ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΔΑΑ

Εκπροσωπώντας το ACI Europe, ο κ. Γιάννης Παράσχης πρόκειται να μεταβεί με την αποστολή της Ε.Ε. στο Πεκίνο, στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης κορυφής μεταξύ Ε.Ε. και Κίνας επί αεροπορικών θεμάτων (EU-China Aviation Summit/30 Ιουνίου - 1 Ιουλίου, 2005). Παράλληλα, ο κ. Γιάννης Παράσχης θα έχει συνομιλίες με εκπροσώπους των κινεζικών αεροπορικών εταιρειών για την αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με την Κίνα στο άμεσο μέλλον, ενώ θα συναντήσει και τα στελέχη του Αεροδρομίου του Πεκίνου «Beijing International Airport», προκειμένου να συζητηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας του ΔΑΑ με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου, σε θέματα οργανωτικής προετοιμασίας Ολυμπιακών Αγώνων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα