France Telecom: Στο 1 ευρώ το μέρισμα του 2005, χρήση του σήματος Orange

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2005 09:35

ΣΤΟΝ υπερδιπλασιασμό του μερίσματός της, στο 1 ευρώ (1,20 δολ. ΗΠΑ) ανά μετοχή, τη στιγμή που συνεχίζεται να μειώνει τους δανεισμούς της, σχεδιάζει να προχωρήσει φέτος, η France Telecom SA, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης.

Η εταιρεία, εκτιμά να αυξήσει το μικτό λειτουργικό της κέρδος μέχρι το 2008, καθώς υπερέβη τον στόχο ανάπτυξης των πωλήσεων από 3% έως 5% ετησίως, τη χρονική περίοδο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. Η France Telecom, καθορίζει το μικτό λειτουργικό της κέρδος ως έσοδο, μείον του κόστους των εξωτερικών αγορών, των λειτουργικών δαπανών, των μισθών και των εξόδων των μισθολογίων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, Didier Lombard, ο οποίος ανέλαβε τη θέση αυτήν από τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Thierry Breton, τον Φεβρουάριο, θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του συνάντηση στο Παρίσι, με τους αναλυτές. Η εταιρεία ανακοίνωσε, ότι αρχίζει την εφαρμογή του προγράμματος μετασχηματισμού, το επονομαζόμενο «NExT», κατά τη διάρκεια του οποίου θα προσφέρει νέες υπηρεσίες για να αυξήσει τα έσοδα και για να αλλάξει το όνομά της, σε Orange.

Η εταιρεία, αυξάνει το μέρισμα του 2005, το οποίο θα καταβληθεί το επόμενο έτος από 48 σεντς, που θα καταβάλλει φέτος.

H France Telecom είπε, ότι θα αρχίσει να χρησιμοποιεί το σήμα Orange διεθνώς για την κινητή τηλεφωνία και για άλλες προσφορές της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα