Συμφωνία συνεργασίας OTESAT-Maritel με AND Group

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2005 11:42
UPD:11:43

Την υπογραφή συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία AND Group plc. ανακοίνωσε η OTESAT-Maritel, εταιρεία του ομίλου OTE. Η βρετανική εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1974 στη διεθνή ναυτιλιακή αγορά διαθέτοντας υψηλό κύρος στο χώρο της παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών maintenance.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα οφέλη που θα αποκομίσει η εταιρεία από τη συνεργασία της με την AND, που δρα πλέον ως ISP (Inmarsat Service Provider) της OTESAT-Maritel, έχουν αρχίσει να γίνονται απτά, αφού ήδη στο πελατολόγιό της έχουν προστεθεί ηχηρά ονόματα ναυτιλιακών εταιρειών του εξωτερικού.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για επέκταση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας στην παγκόσμια ναυτιλιακή τηλεπικοινωνιακή αγορά μέσω της δημιουργίας ενός ισχυρού δικτύου ISPs και Agents. Με την υπογραφή συμφωνιών συνεργασίας με καταξιωμένους διεθνώς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους δορυφορικών επικοινωνιών, έχει ήδη ξεκινήσει την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών της στις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας και της Κύπρου.

Οι συνεργασίες αυτές επιβεβαιώνουν ότι η OTESAT-Maritel διαθέτει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που χρειάζονται για να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της και οι πλέον απαιτητικοί πελάτες του εξωτερικού, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό της παροχής δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία -με δεδομένη την ηγετική θέση που κατέχει στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της ελληνικής ναυτιλίας- υλοποιεί την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη διεθνή αγορά με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στα σημαντικότερα διεθνή ναυτιλιακά κέντρα και την περαιτέρω αύξηση του μεριδίου της στην αγορά των δορυφορικών επικοινωνιών Inmarsat.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα