Με επιτυχία στέφθηκε το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 14:42
UPD:14:47
sportsacademies.opap.gr

Το ταξίδι των Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ολοκληρώνεται με τον δέκατο και τελευταίο σταθμό, τη Θεσσαλονίκη.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 850 παιδιών και 1.000 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», η ένατη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ.

Στο φεστιβάλ, το οποίο αφορούσε τους νομούς Αττικής, Δωδεκανήσων, Κυκλάδων, Ευβοίας και Λέσβου, έδωσαν δυναμικό παρόν 19 ακαδημίες, ενώ συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα, με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν οι Χρήστος Σαλούστρος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κλέλια, Πανταζή, Σοφία Μπεκατώρου, Μαρία Περβολαράκη, Βαγγέλης Μπούκας, Σεζόν Φερνάντες και Κέλλυ Κουφοπούλου. Το φεστιβάλ τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης.

O ΟΠΑΠ διοργανώνει, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες, μεγάλες γιορτές αθλητισμού – φεστιβάλ σε δέκα πόλεις της Ελλάδας. Στα εννέα φεστιβάλ που έχουν πραγματοποιηθεί σε Καλλιθέα, Ξάνθη, Ιωάννινα, Λάρισα, Άργος, Κατερίνη, Περιστέρι, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης, o ΟΠΑΠ έχει μοιραστεί τη χαρά του αθλητισμού, με 7.350 παιδιά και 11.850 γονείς και συνοδούς τους. 

Το ταξίδι των Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ολοκληρώνεται με τον δέκατο και τελευταίο σταθμό, τη Θεσσαλονίκη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα