Νέες υπηρεσίες από τη Vodafone

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2005 16:30

Νέες υπηρεσίες από τη Vodafone

Τη δυνατότητα ενημέρωσης για το υπόλοιπο δωρεάν χρόνο ομιλίας και τη μεταφορά του χρόνου που δεν έχει χρησιμοποιηθεί στον επόμενο μήνα δίνει στους συνδρομητές της η Vodafone.

Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου της εταιρίας, που χρησιμοποιούν κάποιο πρόγραμμα χρήσης με ενσωματωμένο δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Για τους νέους συνδρομητές και για τους συνδρομητές που διανύουν το πρώτο έτος συμβολαίου με την εταιρεία, η Vodafone προσφέρει τις παραπάνω υπηρεσίες με νέα μειωμένα πάγια.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές συμβολαίου της Vodafone , παλιοί και νέοι, που έχουν επιλέξει κάποιο από τα προγράμματα της εταιρείας με ενσωματωμένα δωρεάν λεπτά ομιλίας, θα μπορούν πλέον άμεσα και με απλούστατες διαδικασίες να πληροφορούνται για το υπόλοιπο δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχουν στη διάθεσή τους για κατανάλωση μέχρι το τέλος του μήνα.

Με τον τρόπο αυτό, οι συνδρομητές της Vodafone ενημερώνονται για το αν καταναλώνουν το σύνολο των δωρεάν λεπτών ομιλίας που παρέχονται σύμφωνα με το πρόγραμμα χρήσης που έχουν επιλέξει. Ταυτόχρονα, έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν καλύτερο έλεγχο στον μηνιαίο λογαριασμό τους, γνωρίζοντας κάθε στιγμή αν έχουν αξιοποιήσει το χρόνο ομιλίας που δικαιούνται να καταναλώσουν.

Προκειμένου να ενημερωθεί κανείς για το υπόλοιπο δωρεάν χρόνο ομιλίας του, αποστέλλει κενό γραπτό μήνυμα (SMS) στο 1284 και στη συνέχεια λαμβάνει SMS από τη Vodafone με το διαθέσιμο χρόνο δωρεάν εθνικών κλήσεων μέχρι το τέλος του ημερολογιακού μήνα.

Εάν κάποιο μήνα ο συνδρομητής δεν προλάβει να καταναλώσει το μηνιαίο δωρεάν χρόνο του, η Vodafone του δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς του υπόλοιπου δωρεάν χρόνου στον επόμενο μήνα. Οι συνδρομητές με συμβόλαιο με ενσωματωμένο δωρεάν χρόνο ομιλίας, που επιθυμούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου, θα πρέπει να καλέσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone στο 13830 και να ζητήσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Νέα χαμηλότερα πάγια

Η Vodafone προσφέρει νέα, χαμηλότερα πάγια σε όλους τους νέους συνδρομητές καθώς και στους συνδρομητές που διανύουν το πρώτο έτος του συμβολαίου τους με την εταιρεία. Tα νέα μειωμένα πάγια αφορούν το πρώτο έτος συνδρομής στα ακόλουθα προγράμματα χρήσης της Vodafone :

Πρόγραμμα Χρήσης Μηνιαίο πάγιο 1ου έτους

Vodafone 60 14,50 €

Vodafone 120 18,50 €

Vodafone 180 26,00 €

Vodafone 240 29,50 €

Vodafone 420 51,50 €

Vodafone 500 59,00 €

Vodafone 600 70,50 €

Vodafone 720 81,50 €

Από τις συγκεκριμένες μειώσεις μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας που διανύουν το πρώτο έτος της συνδρομής τους, ενώ η μεταφορά τους στα οικονομικότερα πάγια γίνεται αυτόματα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα