Ξέφραγο αμπέλι καθίστανται οι τηλεπικοινωνίες, λέει ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ

Συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2005 18:20
UPD:18:25

Τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα ο απερχόμενος πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Η εν λόγω επίσκεψη προέκυψε ως αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος που επέδειξε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε ενημερωτική επιστολή που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ προς τα αρμόδια θεσμικά όργανα σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, λόγω του μη διορισμού νέας Διοίκησης της ΕΕΤΤ.

Εξερχόμενος της συνάντησης ο κ. Γιακουμάκης ερωτηθείς από δημοσιογράφους έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ενημέρωσα τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η ΕΕΤΤ. Αναφέρομαι καταρχάς στη συνεχιζόμενη απουσία Διοίκησης, που μέρα με τη μέρα τραυματίζει όλο και περισσότερο τον οργανισμό. Επίσης, αναφέρομαι στην επιχειρούμενη νομοθετική ρύθμιση, με την οποία αφαιρείται από τη Βουλή και περνά στον Υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών η αρμοδιότητα ορισμού της Διοίκησης της ΕΕΤΤ.

Η ρύθμιση αυτή, αντίθετα προς όλες τις δεσμεύσεις της χώρας μας έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντίθετα προς το εθνικό συμφέρον, υποβιβάζει την Ανεξάρτητη αυτή Διοικητική Αρχή σε προαύλιο του Υπουργού. Καταστρέφεται έτσι 'εν μία νυκτί' αυτό για το οποίο όλοι εμείς εργαστήκαμε άοκνα τα πέντε τελευταία χρόνια. Οι δε ελληνικές τηλεπικοινωνίες καθίστανται ξέφραγο αμπέλι, πράγμα που θα το πληρώσει και ο Έλληνας καταναλωτής, αλλά και οι επιχειρήσεις του κλάδου.»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα