Υψηλόβαθμο στέλεχος της Alcan στον όμιλο Μυτιληναίος

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2005 13:41

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2005 ο όμιλος Μυτιληναίος θα ενισχυθεί με την άφιξη του κ. Σπύρου Κασδά, ο οποίος θα αναλάβει τη διεύθυνση των Μεταλλουργικών και Μεταλλευτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου (Metallurgical and Mining Division). Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν την ΑΤΕ (Αλουμίνιον της Ελλάδος), στην οποία θα αναλάβει και τον ρόλο του Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO).

Ο κ. Σπύρος Κασδάς έχει μακροχρόνια πείρα στη παραγωγή και τη τεχνολογία παραγωγής αλουμινίου. Ξεκίνησε ως μηχανικός παραγωγής στην ΑΤΕ το έτος 1969 και διετέλεσε διαδοχικά διευθυντής παραγωγής αλουμινίου της ΑΤΕ, διευθυντής έρευνας πρωτογενούς αλουμινίου του Ομίλου Pechiney στη Γαλλία, διευθυντής εργοστασίου της ΑΤΕ, γενικός διευθυντής της εταιρίας παραγωγής αλουμινίου Tomago Αυστραλίας, διευθυντής τεχνολογίας του κλάδου πρωτογενούς αλουμινίου του Ομίλου Pechiney και στη συνέχεια του Ομίλου Alcan.

Στο πλαίσιο των νέων του καθηκόντων, ο κ. Σπύρος Κασδάς θα έχει την ευθύνη της ανάπτυξης, της μεγιστοποίησης, της ανταγωνιστικότητας και αποδοτικότητας όλων των Μεταλλουργικών και Μεταλλευτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου. Από την θέση του αυτή θα συμμετέχει αυτομάτως και στο Executive Committee του Ομίλου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΥΤΙΛ



Σχολιασμένα