Επεκτείνεται το Microsoft Partner Program

1.000 εταιρείες έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα συνεργασίας της Microsoft Ελλάδος
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2005 12:50

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Microsoft Partner Program, το πρόγραμμα συνεργατών της Microsoft Ελλάς. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η Microsoft Ελλάς προσφέρει στους συνεργάτες της τα σωστά εργαλεία προκειμένου να ενισχύσουν το επίπεδο εργασιών τους και να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το Microsoft Partner Program ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και έως σήμερα λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία παρέχοντας στο ευρύ δίκτυο συνεργατών πολύτιμη επιχειρηματική και τεχνολογική υποστήριξη. Βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι αποτελεί ένα ενοποιημένο πρόγραμμα συνεργασίας όπου οι εταιρίες συνεργάτες έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε παροχές ανάλογες με το μέγεθος της επιχείρησης και την ωριμότητα της αγοράς.

Ο αριθμός των συνεργατών διαρκώς αυξάνεται, έχοντας φτάσει έως τώρα τους 131 οι Gold Certified Partners και οι Certified Partners, και σχεδόν τους 900 οι Registered Members. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, το πρόγραμμα συνεργατών έχει βοηθήσει τους συνεργάτες της Microsoft Ελλάδος να αυξήσουν τα έσοδά τους, να επεκταθούν στις ξένες αγορές, σε νέους επιχειρηματικούς τομείς, αλλά και να αναπτύξουν με επιτυχία προϊόντα λογισμικού.

Ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθυντής Ανάπτυξης Αγοράς της SiEBEN δήλωσε «Η συνεργασία μας με τη Microsoft αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρίας μας. Επιστέγασμα αυτής της στρατηγικής είναι η αναβάθμισή μας σε Microsoft Gold Certified Partner, που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την αποδοτική και στενή συνεργασία των δύο εταιριών.» Η SiEBEN είναι εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται σε 4 τομείς: mobile, systems integration, Internet & Intranet και business applications.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα