Ασπίς Πρόνοια: Κέρδη 837.000 ευρώ στο πρώτο τρίμηνο

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2005 15:37

Κέρδη 837.000 ευρώ εμφάνισε στο πρώτο τρίμηνο του 2005 η Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ έναντι ζημίας 2,57 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για πρώτη φορά καταρτίστηκαν με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι η χρήση του 2005 θα κλείσει επίσης με κερδοφορία δεδομένου ότι θα αποτυπωθούν στο σύνολό τους οι θετικές επιπτώσεις από το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης που εφαρμόζει η Ασπίς Πρόνοια από τα τέλη του 2004.

Εξάλλου, στην έκδοση ομολογιακού δανείου υβριδικού τύπου ύψους 15 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και ενός ομολογιακού δανείου μειωμένης διασφάλισης ύψους 15 εκατ. ευρώ, θα προχωρήσει εντός του 2005 η Ασπίς Πρόνοια.

Οι παραπάνω αποφάσεις ελήφθησαν στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες και συντελούνται με αντικειμενικό στόχο τη βελτίωση της χρηματοοικονομικής διάρθρωσης της Ασπίς Πρόνοια, εξαιτίας -κυρίως- των χαμηλών επιτοκίων που επικρατούν διεθνώς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα