Επιχειρηματική αποστολή ΣΕΒ και ΕΒΕΑ στην Κορέα

Από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου 2005
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2005 13:24

Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στην Κορέα από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου 2005 διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ.

Η αποστολή οργανώνεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Κορέας, της Πρεσβείας της Κορέας στην Αθήνα και της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σεούλ.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να διερευνήσουν οι ελληνικές εταιρείες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενδιαφέρουσα αγορά της Κορέας στους τομείς του εμπορίου, των επενδύσεων και των joint-ventures και να αναζητήσουν επωφελείς συμφωνίες.

Επίσης, θα τεθούν οι βάσεις για τη σύσταση και λειτουργία του Ελληνο-Κορεατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου μέσω του οποίου θα προωθούνται καλύτερα οι επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ των δυο πλευρών. Οι τομείς όπου παρουσιάζονται τέτοιες δυνατότητες είναι:

Τρόφιμα και ποτά (και δίκτυα διανομής), ηλεκτρονικά, πληροφορική και τηλεπικοινωνίες, φαρμακευτικά και καλλυντικά, μηχανολογικός εξοπλισμός, πολυκαταστήματα, υπηρεσίες συμβούλων, τουρισμός, ναυπηγική, ναυτιλία.

Το πρόγραμμα προβλέπει τη οργάνωση Business Forum όπου θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην παρουσίαση του προφίλ των ελληνικών εταιριών που θα συμμετάσχουν και στην οργάνωση προσωπικών επαφών με κορεατικές επιχειρήσεις έτσι ώστε να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο ο χρόνος παραμονής στη Σεούλ.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε σημαντικές κορεατικές βιομηχανίες καθώς και συναντήσεις σε Υπουργεία και επιχειρηματικούς φορείς. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Ιωάννη Πατσιαβό, Συντονιστή Διεθνούς Συνεργασίας, τηλ. 210 3232595.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα