Σταθεροποιητικές τάσεις στη Σοφοκλέους

Στις τράπεζες το ενδιαφέρον
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2005 15:32

ΣΕ ΣΤΕΝΟ εύρος διακύμανσης εξακολουθεί να κινείται ο γενικός δείκτης του Χ.Α., ο οποίος αυτή την ώρα (15:24) βρίσκεται στις 3.066,51 μονάδες αυξημένος οριακά κατά 0,10%.

Ο τζίρος φθάνει τα 151 εκατ. ευρώ εκ των οποίων περίπου 40 εκατ. ευρώ αφορούν μεταβιβάσεις πακέτων.

Από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις 88 μετοχές ενισχύονται, 167 σημειώνουν πτώση και 70 παραμένουν σταθερές.

Σημαντική άνοδο κατά 6,05% καταγράφει η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας καλύπτοντας μέρος των χθεσινών της απωλειών. Ο τίτλος της Εθνικής Τράπεζας σημειώνει άνοδο κατά 1,10% ύστερα από τα θετικά σχόλια της JP Morgan http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/07/05/1068047.htm .

«Ο τραπεζικός κλάδος με επίκεντρο την Εθνική μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα πρώτου τριμήνου και την θετική ανάλυση ξένου οίκου στηρίζουν σήμερα την αγορά», δήλωσε στο Reuters ο κ. Χρήστος Σαμοθράκης, αναλυτής στην Market Χρηματιστηριακή.

«Ωστόσο, ο χαμηλός όγκος συναλλαγών υποδηλώνει ότι οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί, αναμένοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις επιπτώσεις της επίλυσης του ασφαλιστικού στις τράπεζες, καθώς και τις επόμενες κινήσεις στην Emporiki», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα