Γενική Τράπεζα: Εξαγορά της Citi Leasing

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2001 15:42
UPD:15:44

Στην εξαγορά της Citi Leasing, της εταιρείας χρηματοδοτικής μίσθωσης της Citibank, προέβη η Γενική Τράπεζα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τελευταίας, Ιωάννης Μάνος.

Ο κ. Μάνος στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων αποκάλυψε, επίσης, ότι η τράπεζα βρίσκεται στην αναζήτηση στρατηγικού ευρωπαϊκού τραπεζικού εταίρου, ενώ, παράλληλα, προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με τη Fiat για την έκδοση πιστωτικών καρτών. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσουν στην αγορά οι κάρτες Γενική Fiat, Γενική Alpha Romeo και Γενική Lancia.

Αναφερόμενος στην πορεία υλοποίησης του διετούς επιχειρηματικού σχεδίου που έχει θέσει σε εφαρμογή η διοίκηση από τον Οκτώβριο του 2000, ο κ. Μάνος τόνισε ότι στις 30 Ιουνίου το σύνολο των εργασιών της τράπεζας θα αρχίσει να έχει σύγχρονη μηχανογραφική και ηλεκτρονική κάλυψη, ενώ στο τέλος του έτους θα έχει δημιουργηθεί ένα πλήρες πελατοκεντρικό, πολυνομισματικό και παραμετρικό σύστημα πληροφορικής που θα επιτρέπει τη γρήγορη ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών.

Τέλος, η σημερινή γενική συνέλευση ενέκρινε την πρόταση της διοίκησης της τράπεζας να μη διανεμηθεί μέρισμα για τη χρήση 2000.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα