Η Χήτος ΑΒΕΕ για την ανάκληση παρτίδας μεταλλικού νερού «Ζαγόρι»

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2005 16:28

«Η Χήτος ΑΒΕΕ προέβη άμεσα σε εξονυχιστικές επαναληπτικές χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις. Από τις αναλύσεις δεν εντοπίστηκε ούτε χημική αλλοίωση, αλλά ούτε και παθογόνοι μικροοργανισμοί».

Τα παραπάνω αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Χήτος ΑΒΕΕ σχετικά με την ανάκληση παρτίδας φυσικού μεταλλικού νερού «Ζαγόρι» http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/07/06/1068466.htm .

Σε ό,τι αφορά τα συμβάντα που παρουσιάστηκαν, από την έρευνα της εταιρείας προέκυψε ότι αυτά οφείλονταν σε παροδικό πρόβλημα της διαδικασίας διαμόρφωσης της πλαστικής φιάλης και σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσαν κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία, με δεδομένο ότι το πρόβλημα αφορούσε μόνο στην οσμή.

Παρόλα αυτά, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η Χήτος ΑΒΕΕ με δική της πρωτοβουλία, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους καταναλωτές, αποφάσισε άμεσα και προληπτικά να ενεργοποιήσει την εσωτερική διαδικασία ανάκλησης προϊόντος παρτίδας λήξης Μαΐου 2006 από την αγορά και συνιστά την επιστροφή των φιαλών της παραπάνω παρτίδας στα σημεία πώλησης προς αντικατάσταση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα