Το ελληνικό πρόγραμμα στη συνάντηση Ν. Παππά - Νούλαντ

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 20:45
UPD:20:52
SOOC/Menelaos Myrillas

Σύμφωνα ανακοίνωση του υπουργείου Επικρατείας, ο κ. Παππάς (φωτ. αρχείου) παρουσίασε στην κ. Νούλαντ τις θετικές εξελίξεις σε σχέση με το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας και τις ευοίωνες προοπτικές για την επόμενη περίοδο, μετά και το ουσιαστικό κλείσιμο της αξιολόγησης σε συνδυασμό με την έναρξη της συζήτησης για το χρέος.

Το ελληνικό πρόγραμμα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Πέμπτη ο  υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με τη βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για τα ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, Βικτόρια Νούλαντ, στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα ανακοίνωση του υπουργείου Επικρατείας, ο κ. Παππάς παρουσίασε στην κ. Νούλαντ τις θετικές εξελίξεις σε σχέση με το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας και τις ευοίωνες προοπτικές για την επόμενη περίοδο, μετά και το ουσιαστικό κλείσιμο της αξιολόγησης σε συνδυασμό με την έναρξη της συζήτησης για το χρέος.

Βάσει της ίδιας ανακοίνωσης, στο πλαίσιο της συνάντησης τονίστηκε από την αμερικανική πλευρά η σημασία που έχει η πολιτική και οικονομική σταθερότητα στην Ελλάδα για την ευρύτερη περιοχή, δεδομένου του κεντρικού ρόλου της χώρας στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και στην προώθηση των σχέσεων Τουρκίας - Ε.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα