Costa Navarino: Απολογισμός βιωσιμότητας κατά GRI G4

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 20:25
UPD:20:32

Ανοιχτό διάλογο με τους συνεργάτες της, τους τοπικούς φορείς, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις και τα ΜΜΕ εγκαινιάζει η ΤΕΜΕΣ Α.Ε., φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, με στόχο να είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού που θα προχωρήσει στην έκδοση απολογισμού βιωσιμότητας σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Global Reporting Initiative (GRI) G4.

Σκοπός του διαλόγου αυτού, που πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, είναι να καταγραφούν οι απόψεις σχετικά με τη σημαντικότητα μιας σειράς θεμάτων βιωσιμότητας. Μέσω του διαλόγου θα καθοριστούν οι τομείς που αντικατοπτρίζουν τις σημαντικές οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιδράσεις της Costa Navarino.

Το αποτέλεσμα του διαλόγου που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα, θα καθορίσει το περιεχόμενο του πρώτου απολογισμού βιωσιμότητας της ΤΕΜΕΣ, που θα εκδοθεί το καλοκαίρι και θα αναδείξει τα σημαντικότερα θέματα που σχετίζονται με την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική δραστηριότητα της Costa Navarino.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα