Διευρύνει την άνοδό της η τιμή του χρυσού μετά τις εκρήξεις στο Λονδίνο

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2005 13:18
UPD:13:31

ΔΙΕΥΡΥΝΑΝ την άνοδό τους οι τιμές του χρυσού στο Λονδίνο, μετά το κλείσιμο του συστήματος μεταφορών του μετρό και την εκκένωση όλων των σταθμών, καθώς εκρήξεις σημειώθηκαν, τουλάχιστον σε ένα κομμάτι του δικτύου.

Η Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι σημειώθηκε έκρηξη, χωρίς όμως να αναφερθεί στην πιθανή της αιτία. Το BBC μετέδωσε, ότι, η άνοδος της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, μπορεί να επηρέασε τον υπόγειο, ενώ το Sky News μετέδωσε ότι πιθανώς να σημειώθηκε σύγκρουση τραίνων.

Ο χρυσός για άμεση παράδοση στο Λονδίνο, ισχυροποιήθηκε κατά 5,04 δολ., ποσοστό 1,2%, φθάνοντας στα 428,80 δολ. η ουγγιά και βρισκόταν σε αυτά τα επίπεδα στις 10:29' π.μ., τοπική ώρα.

Οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης κλήθηκαν στον σταθμό του μετρό στη Liverpool Street, στο Aldgate, και στην οδό Edgware, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας. Η Transport of London, που διαχειρίζεται το κεντρικό σύστημα μεταφορών, εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο υπόγειος σταμάτησε τα δρομολόγια και όλοι οι σταθμοί εκκενώθηκαν.

Τα άλλα πολύτιμα μέταλλα για άμεση παράδοση στο Λονδίνο, κινήθηκαν επίσης ανοδικά. Το ασήμι σημείωσε άνοδο 7 σεντς, ποσοστό 7%, φθάνοντας στα 7,01 δολ. η ουγγιά. Η πλατίνα σημείωσε άνοδο 10,75 δολ., ποσοστό 1,3%, φθάνοντας στα 873 δολ. η ουγγιά και το παλλάδιο, αναρριχήθηκε 3 δολ., ποσοστό 1,7%, φθάνοντας στα 180 δολάρια.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • XAUUSDFIX



Σχολιασμένα