Δράσεις κοινωνικής προσφοράς από τη Vivechrom

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 18:10
UPD:18:18
www.vivechrom.gr

H Vivechrom υποστήριξε την ανανέωση του 53ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, 14ου Γυμνασίου Περιστερίου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού.

Σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την προαγωγή του εθελοντισμού, του πολιτισμού και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα, υλοποίησε στο πρώτο τετράμηνο του 2016 η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, υποστήριξε το Κέντρο "Η Μέριμνα" στα Ιωάννινα, προσφέροντας χρώματα για την ανακαίνιση όλων των χώρων του, ενώ παράλληλα προέβη σε δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών για όλα τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φιλοξενεί το Κέντρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος το "Δικό Σας Κοινωνικό Πρόγραμμα", το οποίο αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία του ομίλου AkzoNobel.

Επιπλέον, αποτελώντας αρωγό δράσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη βελτίωση της εικόνας της πόλης, η Vivechrom έδωσε νέα πνοή σε ιστορικό διατηρητέο κτίριο στην πλατεία Ηρώων 3 στη περιοχή του Ψυρρή, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Glovo μέσω της χορηγίας χρωμάτων. Επίσης η εταιρεία προσέφερε χρώματα για τη δράση "Re-Use Re-Smile, Συμμετέχω και Προσφέρω" της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων- ΑΡΣΙΣ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου προσφέροντας χρώματα για την περιποίηση και ανανέωση των χώρων του και στήριξε τη Viewmaster Films AE, εταιρεία δημιουργίας κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, διαθέτοντας χρώματα για την ενίσχυση του καλλιτεχνικού της έργου. Στο ίδιο διάστημα η Vivechrom υποστήριξε την ανανέωση του 53ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, 14ου Γυμνασίου Περιστερίου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα