Μέρισμα 16 δρχ. ανά μετοχή θα διανείμει η Eurodrip

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2001 18:23

Tην διανομή μερίσματος 16 δρχ. ανά μετοχή για την χρήση 2000 ενέκρινε σήμερα η γενική συνέλευση της Eurodrip. Επίσης αποφασίστηκε η επαναγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 5% σε εύρος τιμής 3,5 έως 12,5 ευρώ με στόχο τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε επίσης πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και τη διοίκηση της εταιρείας με την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών συνολικά μέχρι του ποσοστού 5% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Αποφασίστηκε επίσης η επέκταση σε νέες δραστηριότητες, όπως στα συστήματα ύδρευσης και διαχείρισης νερού, στα τεχνικά έργα, σε αστικές εγκαταστάσεις πρασίνου, έργα για την προστασία του περιβάλλοντος, στην δημιουργία δικτύων και συστημάτων διανομής και φραντσάϊζινγκ.

Τέλος, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών κατά 1,4 δισ. δρχ. και η αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε 204,45 ευρώ και η έκδοση νέων ονομαστικών μετοχών που θα διανεμηθούν δωρεάν στους -κατά την 25/6/2001- μετόχους κατά αναλογία πέντε νέες μετοχές για κάθε δέκα παλαιές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα