ΟΤΕ: Καλοκαιρινές προσφορές και αύξηση παγίου κατά 0,50 ευρώ

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2005 18:04

Προσφορές από 1 Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου, με μειώσεις στις διεθνείς και τις υπεραστικές κλήσεις, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ.

Αναλυτικά:

- Οι διεθνείς κλήσεις προς σταθερό τηλέφωνο προς Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία θα χρεώνονται 0,04€/λεπτό, με χρέωση ανά λεπτό, έναντι 0,209€/λεπτό. Πρόκειται για μια μείωση της τάξης του 80% σε σχέση με τις ισχύουσες τιμές. Η αντίστοιχη τιμή για κλήσεις από σταθερό προς κινητό θα είναι 0,283€/λεπτό με χρέωση ανά λεπτό.

Ενδεικτικά, οι πελάτες του ΟΤΕ θα μπορούν με 3€ να μιλούν έως 75 λεπτά προς σταθερό τηλέφωνο σε μία από τις παραπάνω χώρες.

Επιπλέον, για τους πελάτες που κάνουν χρήση των Οικονομικών Προγραμμάτων, ΟΤΕπιλογές & ΟΤΕπιχειρώ, και έχουν επιλέξει μία από τις παραπάνω χώρες, η έκπτωση λόγω των προγραμμάτων θα γίνεται στη νέα μειωμένη τιμή της καλοκαιρινής προσφοράς. Ως αποτέλεσμα, η κλήση προς τη χώρα που έχουν επιλέξει θα τους στοιχίζει το λεπτό όσο ένα αστικό τηλεφώνημα (0,026€) δεδομένου ότι η μείωση από τα οικονομικά προγράμματα προς την χώρα της επιλογής τους φθάνει έως και το 35%.

- 10 λεπτά δωρεάν σε υπεραστικά τηλεφωνήματα. Ισχύει για τις υπεραστικές κλήσεις που θα πραγματοποιούνται το βράδυ (από 20:00 έως 08:00), μετά το 3ο λεπτό μέχρι το 13ο.

Ακόμα και τις Κυριακές, που τα υπεραστικά χρεώνονται ως αστικά, η προσφορά των 10 δωρεάν λεπτών θα ισχύει, όπως και για όλους που κάνουν χρήση οποιουδήποτε Οικονομικού Προγράμματος του ΟΤΕ (π.χ. ΟΤΕπιλογές, ΟΤΕπιχειρώ, Κατ' εξοχήν, πρόγραμμα για συνταξιούχους κλπ.).

- Οσον αφορά στο μηνιαίο πάγιο, αυξάνεται από την 1η Αυγούστου 2005

για τις PSTN συνδέσεις σε 11,90€ από 11,40€ και για τις ISDN BRA συνδέσεις σε 15,40€ από 14,90€.

Ολες οι παραπάνω προσφορές και αναπροσαρμογές τελούν υπό την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα