Fashion Box: Ενα ακόμη κατάστημα Replay στον Πειραιά

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2005 12:50

Το υπάρχον δίκτυο λιανικής, στο πλαίσιο της ανταπόκρισής της, στις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς επώνυμης νεανικής ένδυσης, ενισχύει η Fashion Box Ελλας Α.Ε., δημιουργώντας ένα ακόμη κατάστημα Replay, στον Πειραιά.

Οπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, στις αρχές Ιουλίου υπεγράφη μισθωτήριο συμβόλαιο δωδεκαετούς διάρκειας για την στέγαση του καταστήματος στην Λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη 101, που αποτελεί ένα από τα νευραλγικότερα σημεία της μεγάλης εμπορικής αγοράς του Πειραιά στην οποία η εταιρεία δεν είχε παρουσία έως σήμερα. Το νέο κατάστημα, συνολικού μεγέθους 280 τ.μ., θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2005 και η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Η στρατηγική επιλογή της θέσης του καταστήματος, η ενιαία διάταξη των αιθουσών, η οπτική αλλά και χωροταξική προσβασιμότητα, αποτελούν πλεονεκτήματα που αναμένεται να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα των καταναλωτών και θα συμβάλλουν στην επιτυχία του νέου καταστήματος Replay. Με την προσθήκη του νέου καταστήματος, το δίκτυο πωλήσεων της Fashion Box, θα περιλαμβάνει 26 Replay Stores, 15 Shop-in-Shop και πέντε Replay Corners, αριθμώντας συνολικά 46 σημεία πώλησης, εκ των οποίων τα 38 στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα oκτώ στο εξωτερικό, ενώ στο ευρύτερο δίκτυο πωλήσεων της Replay εντάσσονται και 200 εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία προχώρησε προσφάτως, σε ποιοτική αναδιάρθρωση του δικτύου της παύοντας τη λειτουργία τριών καταστημάτων (δύο outlet και ενός εποχιακού), τα οποία δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Στρατηγικός στόχος της διοίκησης της εταιρείας, παραμένει, η όσο το δυνατό μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη των υφιστάμενων και των εν δυνάμει αγορών, μέσα από την διαρκή ενίσχυση του δικτύου πωλήσεων. Κατά αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται τόσο η δυναμική εξέλιξη των λειτουργικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, όσο και η διαρκής αύξηση της αναγνωσιμότητας του brand name της Replay.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα