Κάντε τις πασχαλινές σας αγορές με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας μέχρι 30/4 και … κερδίστε διπλάσιους πόντους go4more!

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 15:43
UPD:15:43

Το go4more είναι το πρώτο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης, που υλοποιείται από την Εθνική Τράπεζα και αναπτύσσει μια δυναμική σχέση με τον καταναλωτή, ο οποίος ειδικά αυτή την περίοδο βγαίνει διπλά κερδισμένος κάνοντας αγορές στα καταστήματα Σκλαβενίτης, Μουστάκας, Notos galleries, Notos home, Media Markt και ΔΙΑΦΑΝΟ, καθώς ισχύουν διπλοί πόντοι για τις συναλλαγές του με τις κάρτες της Εθνικής, μέχρι 30/4.

Πρόσβαση στα προνόμια έχουν όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more. Ο χρήστης συλλέγει πόντους με κάθε του κίνηση, τόσο από τις αγορές του με κάρτες της Εθνικής όσο και μέσω των τραπεζικών του συναλλαγών, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώνει σε ένα πλήθος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αλλά και σε προϊόντα και υπηρεσίες της τράπεζας.

Ας  δούμε το παρακάτω παράδειγμα:
• δώρο για το βαφτιστήρι από τον Μουστάκα (75 ευρώ=600 πόντοι)
• δώρο για τον Τάσο και τη Λαμπρινή από τα Notos galleries (120 ευρώ=960 πόντοι)
• λαμπάδες από το Notos Home (60 ευρώ=480 πόντοι)
• τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι από τον Σκλαβενίτη (200 ευρώ=1.600 πόντοι)
• ρούχα για τα παιδιά (250 ευρώ=2.000 πόντοι)
• τραπεζομάντηλο για το πασχαλινό τραπέζι από το ΔΙΑΦΑΝΟ (50 ευρώ = 400 πόντοι)
• φωτογραφική μηχανή για να  απαθανατίσουμε τις οικογενειακές στιγμές από το Media Markt (300 ευρώ= 2.400 πόντοι)

Από τις παραπάνω συναλλαγές ο εγγεγραμμένος χρήστης συγκεντρώνει 8.440 πόντους. Εφόσον επιθυμεί μπορεί να εξαργυρώσει την αξία των πόντων που αντιστοιχεί σε € 21,10 π.χ. σε βενζίνη σε πρατήριο της ΕΚΟ,  χωρίς να πληρώσει τίποτα!

Με το πρόγραμμα go4more ο χρήστης συλλέγει πόντους μέσω της συνολικής σχέσης που χτίζει με την Τράπεζα.

Ειδικότερα, η πρώτη συναλλαγή κάθε κάρτας έκδοσης Εθνικής Τράπεζας συνοδεύεται από μπόνους 250 πόντων και μετά για συναλλαγές με χρεωστική ο δικαιούχος συλλέγει έναν πόντο κατ` ελάχιστο ανά 4 ευρώ αξίας συναλλαγής και για πιστωτική έναν πόντο κατ` ελάχιστο ανά ένα ευρώ αξίας συναλλαγής αντίστοιχα. Επιβραβεύεται και το μέσο μηνιαίο υπόλοιπο λογαριασμών καταθέσεων, με έναν πόντο ανά 100 ευρώ. Στις προθεσμιακές καταθέσεις που έχουν ανοιχθεί μέσω Internet Banking το όφελος είναι 1 πόντος ανά 100 ευρώ μηνιαίως και για τις προθεσμιακές που έχουν ανοιχθεί σε κατάστημα 1 πόντος ανά 200 ευρώ αντίστοιχα (με μέγιστο όριο 1.000 πόντους/μήνα).

Σε κάθε συναλλαγή με την Τράπεζα, από ανάθεση πάγιας εντολής για πληρωμή οφειλών/λογαριασμών (250 πόντοι) σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μέχρι πληρωμή οφειλών με χρέωση λογαριασμού (25 πόντοι ανά πληρωμή), ενεργοποίηση internet banking (650 πόντοι), εγγραφή στην υπηρεσία i-bank statements (250 πόντοι) και φόρτιση προπληρωμένης κάρτας Virtual MasterCard και Prepaid Visa μέσω Internet Banking (150 πόντοι), ο πελάτης της Εθνικής συλλέγει πόντους.

Επίσης αν έχει δάνεια στην Εθνική Τράπεζα πάλι κερδίζει πόντους, από την πρώτη στιγμή της εκταμίευσης (15.000 πόντοι για στεγαστικό και 1.500 πόντοι για καταναλωτικό) αλλά και κατά την πληρωμή των δόσεων (1 πόντος ανά 1 ευρώ δόσης, μέχρι 2.000 πόντοι/μήνα) ενώ με 650 πόντους συνοδεύεται η χορήγηση δυνατότητας υπερανάληψης από λογαριασμό καταθέσεων.

Πόντους προσφέρουν και οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και χρηματιστηριακές συναλλαγές αλλά και η συμμετοχή σε ασφαλιστικά προγράμματα της Τράπεζας, έναρξη ή ανανέωση μίσθωσης θυρίδας θησαυροφυλακίου (650 πόντοι) και φυσικά για εγγραφή στο go4more (650 πόντους), εγκατάσταση εφαρμογής (500 πόντοι), γενέθλια μέλους (200 πόντοι) και συμμετοχή σε εκδηλώσεις στα i-bank stores (150 πόντοι ανά εκδήλωση).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα