ΧΑ - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2005 17:19

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ

2η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 25/07/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ναυάρχου Νικοδήμου 30 & Αγίας Φιλοθέης, στον Δήμο Αθηναίων, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Θέμα 8ο: α) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου δια μεταβολής της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς τον σκοπό αποσβέσεως ζημιών που προέκυψαν από αποτίμηση αξίας χρεογράφων, β) Ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δια μεταβολής της ονομαστικής αξίας των μετοχών συνεπεία κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών. Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την εκτέλεση των αποφάσεων αυτών και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 (περί μετοχικού κεφαλαίου) του καταστατικού της εταιρείας. Οι κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος ?υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που εκδίδεται από το Κεντρικό αποθετήριο Αξιών, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Τμήμα Μετόχων, Ναυάρχου Νικοδήμου 30 & Αγίας Φιλοθέης, 10556, Αθήνα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να παραδώσουν μέσα στην ίδια προθεσμία τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης στα γραφεία της Εταιρείας. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν όπως ακριβώς προβλέπεται πιο πάνω στην προηγούμενη περίπτωση. Επίσης μέσα στην ίδια προθεσμία, των πέντε (5) τουλάχιστον ημερών πριν από την ημερομηνία της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, πρέπει να παραδοθούν στην εταιρεία και τα έγγραφα εκπροσώπησης ή αντιπροσώπευσης, στις περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

EYΡΩΣYMMETOXEΣ A.E.

Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 26/07/2005, ημέρα Tρίτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Πανεπιστημίου 39, 5ος όροφος, γραφείο 501, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων, κατά το ποσό των επτά εκατομμυρίων εξακοσίων εβδομήντα μία χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα δύο ευρώ και τριάντα λεπτών (7.671.852,30) με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής στο ποσό των 0,30 ευρώ εκάστης, τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας συνεπεία της ως άνω απόφασης και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 2. Διάφορα θέματα και Ανακοινώσεις. Oι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές για τις οποίες επιθυμούν να ψηφίσουν, που βρίσκονται στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του Χειριστή τους (σε περίπτωση που οι εν λόγω μετοχές είναι καταχωρημένες στον Ειδικό Λογαριασμό μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε.) και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας και στην Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων, κα Α. Ρούκα (τηλ.: 210-37.01.400, γραφείο 501), τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία, πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 28/07/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στην έδρα της εταιρίας, Επιδαύρου 5, στον Ρέντη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για εκλογή δύο (2) νέων μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ.1 του Καταστατικού. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και τροποποίηση των άρθρων 5 παράγραφος 1 και 35 του Καταστατικού. 3. Αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεσή τους στο προσωπικό της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ στ'. 4. Διάφορες ανακοινώσεις - Προτάσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, οφείλουν: Εάν οι άυλες μετοχές τους, δεν βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν απ'αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης. Εάν οι άυλες μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κ.Α.Α. Α.Ε., το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από το Κ.Α.Α. τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία (πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γ.Σ.), πρέπει να έχουν κατατεθεί στην εταιρία, (Επιδαύρου 5, Ρέντη, υπεύθυνος κ. Θεόδωρος Παπαϊωάννου τηλ. 210 4913502) και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα αντιπροσώπευσης των μετόχων.

ΙΝΤΕΡΣΑΤ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 28/07/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κων/νου Καραμανλή 60, στη Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2004 (από 1.1.2004 - 31.12.2004) και ειδικότερα του Ισολογισμού μετά της καταστάσεως Λογαριασμού Αποτελεσμάτων Χρήσεως, του πίνακα Διαθέσεως Αποτελεσμάτων και του Προσαρτήματος μετά των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Υποβολή και έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού, μετά των σχετικών προσαρτημάτων, εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή) για την χρήση 1.1.2004 - 31.12.2004. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως, αναφορικά με τα πεπραγμένα, την διαχείριση και τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της ως άνω χρήσης (1.1.2004 - 31.12.2004). 4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ελεγκτή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 2005 και καθορισμός της αμοιβής των. 5. Επανέγκριση των παρακάτω με αριθμ. 6 και 7 θεμάτων της ημερησίας διατάξεως που αποφασίσθηκαν μεν από την Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 07/09/2004 και τα οποία δεν εγκρίθηκαν από την αρμόδια Αρχή λόγω εκπρόθεσμης συγκλήσεώς της εν λόγω Γ.Σ. 6. Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 1 του Καταστατικού αυτής. 7. Μεταφορά της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής. 8. Έγκριση εκλογής νέων μελών Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών αυτού. 9. Εκλογή νέου Δ.Σ. της εταιρίας. 10. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23, § 1. κ.Ν.2190/20, σε μέλη του Δ.Σ. ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στην Διεύθυνση εταιρειών, που επιδιώκουν παρόμοιους με την εταιρεία σκοπούς. 11. Πρόγραμμα νέου Σχεδιασμού - Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων. 12. Διάφορες Ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οφείλουν, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους, να προσκομίσουν και καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας, τις κατά Νόμο βεβαιώσεις δικαιωμάτων επί άϋλων τίτλων και δέσμευσης των μετοχών τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους σε περίπτωση αντιπροσώπευσης. Επίσης, οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση και οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Κ.Α.Α. οφείλουν να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία θα καταθέσουν στα Γραφεία της εταιρείας μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους σε περίπτωση αντιπροσώπευσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα