Morgan Stanley: Αποχωρεί από επικεφαλής τμήματος ο John Schaefer

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2005 10:58

ΑΠΟΧΩΡΕΙ από την Morgan Stanley, o John Schaefer, μετά τη διοίκηση της χρηματιστηριακής φίρμας από το 2000, το δεύτερο υψηλόβαθμο στέλεχος, που παραιτείται από την αποχώρηση του Philip Purcell, από τη θέση του προέδρου και του εκτελεστικού διευθυντή, τον περασμένο μήνα.

Ο Schaefer, 53 ετών, θα συνταξιοδοτηθεί αργότερα μέσα στο έτος, μετά την εύρεση του διαδόχου του, σύμφωνα με την εκτελούσα χρέη προέδρου, Zoe Cruz, σε ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε προς τους υπαλλήλους της εταιρείας, χθες. Ο επί 18 χρόνια βετεράνος Schaefer, ήρθε στη Morgan Stanley, μέσω της συγχώνευσης της Dean Witter, Discover & Co., το 1997 από τον Purcell. Νωρίτερα ήταν στρατηγικός και διοικητικός σύμβουλος του Purcell, 61 ετών.

Αφήνει μία χρηματιστηριακή φίρμα, η οποία ακολουθεί την Merril Lynch & Co., και την Smith Barney της Citigroup Inc., στην κερδοφορία και τα έσοδα, για οικονομικές συμβουλές.

Ο John Mack, 60 ετών, διαδέχθηκε τον Purcell στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στις 30 Ιουνίου. Στις 11 Ιουλίου, ο αντιπρόεδρος Stephen Crawford, 41 ετών, παραιτήθηκε, παίρνοντας αποζημίωση 32 εκατ. δολ. Την ίδια ημέρα, η Zoe Cruz, πήρε τον τίτλο της προέδρου, από αντιπρόεδρος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα