Ελγέκα: Διευκρινίσεις σε δημοσίευμα για θυγατρική στη Ρουμανία

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2005 11:21

Διευκρινιστική απάντηση, για τις δραστηριότητές της στη Ρουμανία, έδωσε με επιστολή της η εταιρεία Ελγέκα, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι η ρουμανική θυγατρική της εταιρείας, έχει υποχρεώσεις ύψους 14,9 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα απαντά η Ελγέκα, το δημοσίευμα της εφημερίδας έχει κάνει λάθος στο νόμισμα, το οποίο δεν είναι 14,9 εκ. ευρώ αλλά 14,9 δισ. Lei ήτοι 414 χιλ. ευρώ.

Η εν λόγω εταιρεία Siebenburgermilch, είναι εγκατεστημένη σε ακίνητο της Elgeka Ferfelis Romania, και ανήκει σε ποσοστό 80% στη σύζυγο του Βασίλη Φερφέλη, συνεταίρου μας στη Ρουμανία. Με απόφαση της τελευταίας Γ.Σ. στις 08/07/2005 διαχειριστής ορίστηκε ο Βασίλης Φερφέλης, ο οποίος ζήτησε ήδη την απόσυρση των απαιτήσεων της εταιρίας εναντίον της Elgeka Ferfelis.

Οι απαιτήσεις αυτές εκδηλώθηκαν από τον προηγούμενο διαχειριστή και εταίρο κατά 20% για διαφορές μαζί του, οι οποίες μεγενθύθηκαν.

Η Siebenburgermilch, γνωστοποιεί η Ελγέκα, έχει κεφάλαια 55 (πενήντα πέντε) ευρώ, και ήδη ο διαχειριστής της Βασίλης Φερφέλης, κινείται προς την κατεύθυνση της λύσης της, αφού δεν έχει κάποιο σοβαρό αντικείμενο, και ο λόγος απόκτησής της αφορούσε κυρίως το ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν και ενδιέφερε την Elgeka Ferfelis Romania.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΓΕΚ



Σχολιασμένα