Adecco: Πάνω από 1.000 ελληνικές αιτήσεις για το πρόγραμμα «CEO for One Month»

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 12:59
UPD:13:07
REUTERS/THOMAS PETER

Ο Όμιλος Adecco θα επιλέξει 50 άτομα για θέσεις πρακτικής άσκησης, στο πλαίσιο του προγράμματος, με στόχο να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας.

Πάνω από 53.400 ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «CEO for One Month», το οποίο διοργανώνεται από την Adecco, ενώ μόνο στην Ελλάδα, ο αριθμός των αιτήσεων υπερέβη τις 1.000.

Ο Όμιλος Adecco θα επιλέξει 50 άτομα για θέσεις πρακτικής άσκησης, στο πλαίσιο του προγράμματος, με στόχο να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας. Ένας εξ αυτών θα γίνει «CEO for One Month» και θα εργαστεί για ένα μήνα, δίπλα στον διευθύνοντας σύμβουλο του Ομίλου, Alain Dehaze.

«Το πρόγραμμα CEO for One Month αποτελεί μια επιπλέον ευκαιρία απόκτησης εμπειρίας και καλλιέργειας ηγετικών ικανοτήτων και γνώσεων στο κομμάτι της διοίκησης, δίνοντας την ευκαιρία σε 50 ταλαντούχους νέους σε όλο τον κόσμο να εργαστούν δίπλα στα ανώτατα στελέχη της Adecco στις χώρες τους» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι υπεύθυνοι στελέχωσης της Adecco έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες επιλογής των 50 ατόμων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Adecco Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, ανέφερε τα εξής: «Αναμένουμε με αγωνία να καλωσορίσουμε τον/την Έλληνα/Ελληνίδα CEO for One Month για το 2016. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα προσφέρουμε για ακόμα μια φορά μία μοναδική εργασιακή εμπειρία σε έναν νέο άνθρωπο. Μία εμπειρία που θα αποτελέσει ισχυρό εφόδιο για την μετέπειτα εργασιακή του πορεία. Ανυπομονώ να δουλέψω πλάι στον ταλαντούχο αυτόν νέο και να μοιραστώ μαζί του τη γνώση και την εμπειρία μου».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα