Νέες προτάσεις της ΕΣΕΕ για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 17:37
UPD:17:42
REUTERS/GUSTAU NACARINO

Ολοκληρωμένη πρόταση για την υλοποίηση νέων δράσεων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στα αστικά κέντρα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης παρουσίασε η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας(ΕΣΕΕ).

Με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (ΑΚΕ) στην Αλεξανδρούπολη και με την ευκαιρία των συναντήσεων με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους προέδρους των τοπικών εμπορικών συλλόγων, η ΕΣΕΕ κατέθεσε στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού της ευρύτερης περιοχής ολοκληρωμένη πρόταση για την υλοποίηση νέων δράσεων ΑΚΕ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στα αστικά κέντρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Στην πρόταση προβλέπεται επιπλέον και η ενίσχυση του υφιστάμενου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Αλεξανδρούπολης, με στόχο την επέκταση των πρωτοποριακών του δράσεων, αλλά και την εθνική και διεθνή προβολή του.

Τα εγκαίνια του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου «AXD open mall» χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «...Σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική πραγματικότητα, μόνο κέρδη μπορεί να υπάρξουν για όλους αν ο θεσμός των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου επιτύχει στην πράξη. Οι τοπικές αγορές θα ενισχυθούν και θα αλλάξουν πρόσωπο, θα συνδεθεί το παραδοσιακό εμπόριο με το ηλεκτρονικό. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες θα πάρουν μια βαθιά ανάσα με συνέργειες. Οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με καλύτερες τιμές και ειδικές προσφορές. Και η οικονομία της πατρίδας μας θα ενισχυθεί μέσα από την ενίσχυση του βασικότερου πυλώνα της, του εμπορίου και της υγιούς επιχειρηματικότητας»

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα