Διπλή διάκριση για την Attica Group στα Tourism Awards 2016

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 13:31
UPD:13:35
attica-group

Διπλή διάκριση έλαβε η Attica Group, μητρική των εταιρειών Superfast Ferries και Blue Star Ferries, κατά τη διάρκεια των Tourism Awards 2016, τα οποία διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Συγκεκριμένα, η Attica Group έλαβε τις εξής διακρίσεις:

  • Gold βραβείο στην BLUE STAR FERRIES στην κατηγορία «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ - Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών»
  • Silver βραβείο στη SUPERFAST FERRIES στην κατηγορία «Εταιρική ταυτότητα / Διαχείριση εταιρικής φήμης / Branding» για τα «20 Χρόνια SUPERFAST FERRIES»

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η Χρυσή διάκριση απονεμήθηκε στην BLUE STAR FERRIES για την υλοποίηση του προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες», το οποίο έχει ως αποδέκτες τα απομακρυσμένα - και όχι μόνο - ελληνικά νησιά του Αιγαίου και περιλαμβάνει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για τους μόνιμους κατοίκους σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.) και τη συμβολή των τοπικών φορέων. 

Εξίσου μεγάλη διάκριση είναι και η Ασημένια βράβευση για την εταιρική ταυτότητα «20 Χρόνια SUPERFAST FERRIES». Ο κύριος στόχος των ενεργειών ήταν να προβληθεί η 20η επέτειος του Brand name SUPERFAST FERRIES στους επιβάτες και συνεργάτες της εταιρίας καθώς και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤΙΚΑ



Σχολιασμένα