Για την προετοιμασία της ΔΕΘ συζήτησαν Καραμανλής-Αλογοσκούφης

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Χρήστο Φώλια
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2005 15:27

Για την προετοιμασία της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης συζήτησαν σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Αλογοσκούφης μετα τή συνάντηση δήλωσε, ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία που είχε χθες με τους τοπικούς φορείς της Θεσσαλονίκης http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/07/21/1073513.htm .

Πρόσθεσε δε ότι λόγω της μακράς συνομιλίας που είχε με τον πρωθυπουργό η επίσκεψή του στον ΟΤΕ δεν έγινε και αντί γι' αυτό θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Παναγιώτης Βουρλούμης στο υπουργείο Οικονομίας.

Σε ερώτηση για το θέμα που προέκυψε με τον υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη ο κ. Αλογοσκούφης απάντησε «ποιό θέμα με το Λιάπη;».

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον υφυπουργό Οικονομίας κ. Χρήστο Φώλια ο οποίος τον ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Ο κ. Φώλιας δήλωσε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα καθώς επίσης και για την Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, για την πρόοδο στην απορρόφηση των κονδυλίων και τέλος για τον προγραμματισμό του Δ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα