Χ.Α. - Γενικές Συνελεύσεις

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2005 16:58

ΟΡΤΙΜΑ Α.Ε.Ε.Χ. *

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 22/08/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, Ξενοφώντος 10, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως από 01.01.2005 έως 07.07.2005 και των σε σχέση με αυτές εκθέσεων των Εκκαθαριστών και των ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την εταιρική χρήση από 01.01.2005 έως 07.07.2005. 3. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών (τακτικού, αναπληρωματικού) για τη χρήση από 08.07.2005 έως 07.07.2006 και καθορισμός των αμοιβών τους. 4. Πορεία εκκαθάρισης και έγκριση ενεργειών εκκαθάρισης. 5. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν απ αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρία (Ξενοφώντος 10 6ος όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλισης της εν λόγω Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρία (Ξενοφώντος 10 6ος όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλισης της εν λόγω Συνέλευσης. Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σ' αυτή από πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο. Οι αποδείξεις καταθέσεων των μετοχών καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Μετόχων θα πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία (Ξενοφώντος 10, 6oς όροφος) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 23/08/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη Γλυφάδα Αττικής, Κάδμου 8α, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και μείωση του αριθμού των μετοχών της εταιρείας με τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της. 2. Τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της. 3. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να δεσμεύσουν με ειδική δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν από το Κ.Α.Α τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν και τυχόν πληρεξούσια έγγραφα.

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 24/08/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30, μετά από αίτηση της μετόχου εταιρίας QVT Fund LP, που ασκεί δικαίωμα μειοψηφίας σύμφωνα με το άρθρο 39 του Ν.2190/1920, σε αίθουσα του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας - Κέντρο Γαία, Λεβίδου 13 & Όθωνος 100, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη μετατροπή της εταιρίας σε αμοιβαίο κεφάλαιο, σύμφωνα με το άρθρο 35 Ν.3371/2005, άλλως λύση της εταιρίας και θέση της σε εκκαθάριση. 2. Αντικατάσταση και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. - Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, δεσμεύουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και παραλαμβάνουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, η οποία έχει εκδοθεί από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.) και την προσκομίζουν στα γραφεία της Εταιρίας μαζί με τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία για τη σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. - Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, που τηρείται στο Κ.Α.Α., δεσμεύουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κ.Α.Α., το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης και την προσκομίζουν στα γραφεία της Εταιρίας μαζί με τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα εντός της ως άνω οριζόμενης προθεσμίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 05/09/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην αίθουσα συναλλαγών) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σοφοκλέους 10, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 2.573.130 Ευρώ λόγω ακύρωσης 857.710 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες προήλθαν από αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας. 3. Τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός της Εταιρείας) του Καταστατικού της Εταιρείας. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας πρέπει να προβούν σε δέσμευση των μετοχών τους, είτε μέσω του Χειριστή τους (εφόσον οι μετοχές τους είναι καταχωρισμένες σε Λογαριασμό Χειριστή της Μερίδας Επενδυτή στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων - Σ.Α.Τ.), είτε μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (εφόσον οι μετοχές τους είναι καταχωρισμένες στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.) και να προσκομίσουν τις σχετικές βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών περί δεσμεύσεως των μετοχών τους για συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της Εταιρείας (οδός Πεσμαζόγλου, αριθμός 1, τέταρτος όροφος) το αργότερο μέχρι και την Τρίτη, 30/8/2005.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΝΔΡΟ
  • ΕΧΑΕ



Σχολιασμένα