Ιντερνετ εν ώρα πτήσης από την Connexion by Boeing και την Intel

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2005 19:07

H Connexion by Boeing, επιχειρηματική μονάδα της «The Boeing Company» (NYSE:BA) και η Intel Corporation ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους με στόχο την προαγωγή και προώθηση υπηρεσίας ασύρματου Iντερνετ υψηλών ταχυτήτων, κατά τη διάρκεια πτήσεων.

«Η Intel και η Connexion by Boeing συνεργάστηκαν για να δοκιμάσουν την υπηρεσία Wi-Fi υψηλών ταχυτήτων για πτήσεις, η οποία παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη υπηρεσία για τους ταξιδιώτες που θέλουν νέες επιλογές στον τρόπο που περνάνε την ώρα τους κατά τη διάρκεια της πτήσης,» σχολίασε ο Keith Kressin, επικεφαλής μάρκετιγκ του Mobile Platforms Group της Intel. «Με κοινό στόχο την προαγωγή της εμπειρίας του τελικού χρήστη, η Intel και η Connexion by Boeing εγκαινιάζουν έναν νέο κόσμο στην ψυχαγωγία, την επικοινωνία και την παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια των πτήσεων».

«Πιστοποιώντας τη συμβατότητα της υπηρεσίας της Connexion με τις συσκευές και την τεχνολογία Intel Centrino Mobile Technology, βοηθούμε να διασφαλιστεί ότι οι επιβάτες απολαμβάνουν μια σταθερή, υψηλής ποιότητας εμπειρία Wi-Fi κατά την πτήση τους, ακριβώς όπως έχουν συνηθίσει και στο έδαφος -είτε πλοηγούνται στο Διαδίκτυο, είτε παρακολουθούν τηλεόραση, είτε συνδέονται σε κάποιο εταιρικό δίκτυο VPN», σχολίασε ο David Friedman, αντιπρόεδρος μάρκετιγκ και πωλήσεων της Connexion by Boeing.

Η Connexion by Boeing και η Intel θα συνεργαστούν επίσης και με επιβατικές αερογραμμές για να αυξήσουν την διάδοση και υιοθέτηση της πρόσβασης στο Iντερνετ εν ώρα πτήσης, μέσω ενεργειών co-branding, προώθησης και εκπαίδευσης που θα απευθύνονται τόσο σε επιβάτες αναψυχής όσο και σε επαγγελματίες. Η υπηρεσία Connexion by Boeing διατίθεται σήμερα σε 70 αεροπλάνα και σε περισσότερα από 100 ημερήσια δρομολόγια ανά τον κόσμο μέσω των Lufthansa Airlines, Scandinavian Airlines, Japan Airlines, ANA, Singapore Airlines και China Airlines. Επιπλέον, οι αεροπορικές γραμμές Austrian Airlines, Korean Air, El Al, Asiana και Etihad θα ξεκινήσουν σύντομα να προσφέρουν την νέα υπηρεσία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα