Βράβευση της ΔΕΛΤΑ για την εξαγωγική της δραστηριότητα

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 15:06
UPD:15:13

Για τις επιδόσεις της στην ανάπτυξη των εξαγωγών της διακρίθηκε η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των «Active Greece Awards».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την επιτυχημένη στρατηγική της εταιρείας στον τομέα των εξαγωγών, ενώ αποτελεί επιβράβευση της μακρόχρονης πορείας της ΔΕΛΤΑ με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία.

Η ελληνική εταιρεία ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του ομίλου MIG, παράγει για περισσότερα από 60 χρόνια προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που έχει παρουσία, στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και σήμερα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ έχουν τοποθετηθεί σε πολλές αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Ο Στράτος Μαρούσης, διευθυντής διεθνών δραστηριοτήτων της ΔΕΛΤΑ, δήλωσε σχετικά: «Η εξωστρέφεια και η δέσμευσή μας για συνεχή υλοποίηση των αξιών που διέπουν την εταιρεία μας για ποιότητα, καινοτομία και επένδυση στην εξέλιξη, θα συνεχίσουν να είναι για εμάς στρατηγικές προτεραιότητες και παρόμοιες διακρίσεις αποτελούν ηθική αναγνώριση των επιλογών που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα