ΠΑΣΟΚ: O YEN έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2005 17:34
UPD:17:35

«Οι καθημερινές βλάβες στα πλοία και τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα όχι μόνο μετατρέπουν σε ζοφερή περιπέτεια τις διακοπές των πολιτών, αλλά συνιστούν πια απειλή για την τουριστική ζωή των νησιών.

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο», σχολίασε ο αναπληρωτής συντονιστής του Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ο κ. Πρωτόπαπας ζητά να κληθεί ο Υπουργός να δώσει εξηγήσεις στην Βουλή, όπως και να ενημερώσει για το τι προτίθεται να κάνει, «ώστε να εφαρμοστούν οι διατάξεις για την αντικατάσταση των πλοίων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα δρομολόγια που έχουν αναλάβει».

Την ανευθυνότητα και την προχειρότητα της κυβέρνησης αναδεικνύουν όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν στα λιμάνια, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης, o oποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει παρουσιάσει και δεν εφαρμόζει κανένα στρατηγικό σχεδιασμό για τη Ναυτιλία. Και πρόσθεσε ότι τα προβλήματα δεν αφορούν σε αυτή την περίοδο αλλά όλο το χρόνο και τους μόνιμους κατοίκους των νησιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα