Βραβείο «Εξωστρέφειας» για την Intracom Defense Electronics

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 12:37
UPD:12:38

Βραβείο «Εξωστρέφειας» έλαβε η Intracom Defense Electronics (IDE), πετυχαίνοντας μία ακόμη σημαντική διάκριση, στο πλαίσιο των «Active Greece – Awards 2016».

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το βραβείο αντανακλά τις υψηλές «πτήσεις» της IDE στον τομέα των εξαγωγών, το ποσοστό των οποίων, τα τελευταία χρόνια, υπερβαίνει το 99%.  Μάλιστα, οι συγκεκριμένες επιδόσεις πραγματοποιήθηκαν εν μέσω αντίξοων διεθνών οικονομικών συνθηκών.

Την ίδια περίοδο, η IDE έχει αναθέσει περισσότερο από 40% των εργασιών των υπογεγραμμένων συμβάσεών της σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις, για υλοποίηση εγχώριου υποκατασκευαστικού έργου.

Στην εκδήλωση, η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βραβεύσεις των ελληνικών επιχειρήσεων, παραβρέθηκε ο υπουργός Οικονομίας, Γεώργιος Σταθάκης, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, της επιχειρηματικής κοινότητας, ξένων πρεσβειών, επιμελητηρίων και συλλογικών φορέων καθώς και των ΜΜΕ.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της IDE Γεώργιος Τρουλλινός, ο οποίος δήλωσε σχετικά : «Είναι τιμητική και ταυτόχρονα σημαντική η βράβευση της IDE για την εξωστρέφεια της σε μια περίοδο της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα και αστάθεια. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη στρατηγική μας καθώς αποτελεί ηθική αναγνώριση της δουλειάς των εργαζομένων μας αλλά και της προσήλωσης μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια».

 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα