Οριακές απώλειες στη Σοφοκλέους

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2005 11:22

ΕΛΑΦΡΩΣ πτωτικές τάσεις επικρατούν στη Σοφοκλέους, όπως και στις υπόλοιπες χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης.

«Ως πιθανότερο σενάριο προκρίνουμε την προσπάθεια απορρόφησης των πιέσεων γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, με τον ενδιαφέρον στο εξωτερικό να στρέφεται στα εταιρικά αποτελέσματα και στην πορεία της τιμής του πετρελαίου που καταγράφει ιστορικά υψηλά», αναφέρει η Fortius Finance στο πρωινό της σχόλιο.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ο γενικός δείκτης βρίσκεται στις 3.316,91 μονάδες μειωμένος κατά 0,20%.

Ο τζίρος φθάνει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ενώ από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις 50 ενισχύονται, 48 καταγράφουν απώλειες και 48 παραμένουν σταθερές.

Η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνει μικρή πτώση κατά 0,12%. Η εν λόγω τράπεζα ανακοίνωσε χθες, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/08/11/1078935.htm . H UBS προέβη σήμερα σε αύξηση της τιμής – στόχου για τη μετοχή της Πειραιώς http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/08/11/1079067.htm .

Η μετοχή των ΕΛ.ΠΕ., εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της εταιρείας, παραμένει αμετάβλητη στα 9,44 ευρώ.

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο θα ανακοινώσει σήμερα, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χ.Α. και η EFG Eurobank. Σύμφωνα με το μέσο όρο των προβλέψεων εννέα αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Eurobank αναμένεται να αυξηθούν 36,7% το πρώτο εξάμηνο σε ετήσια βάση στα 221 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα