Ανάκληση φορτιστών ταξιδίου κινητών τηλεφώνων

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2005 16:08

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Αθανάσιος Σκορδάς ανακοίνωσε ότι η εταιρεία NORTONLINE MOBILE ACCESSORIES σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελεί εθελοντικά πρόγραμμα προληπτικής ανάκλησης φορτιστών ταξιδίου κινητών τηλεφώνων.

Η ανάκληση περιλαμβάνει τους κάτωθι τύπους φορτιστών:

TR. CHARG. For ALCATEL OT556 O.B. NEW

TR. CHARG. For SAGEM MyX5-2/3-2 O.B. NEW

TR. CHARG. For SIEMENS SER.65 O.B. NEW

TR. CHARG. For LG C2200 O.B. NEW

TR. CHARG. For NOKIA O.B. NEW

TR. CHARG. For PANASONIC X100 O.B. NEW

TR. CHARG. For SONY-ERICSS. O.B. NEW

TR. CHARG. For MOTOROLA V525 O.B. NEW

TR. CHARG. For PANASONIC X700 O.B. NEW

οι οποίοι ενδέχεται να παρουσιάσουν πρόβλημα αποκόλλησης του εξωτερικού πλαστικού περιβλήματος κατά την πρώτη επαφή τους με το ηλεκτρικό ρεύμα. Οι φορτιστές είναι κινεζικής κατασκευής, εισαγωγής της εταιρείας NORTOΝLINE MOBILE ACCESSORIES και πωλούνταν στα καταστήματα με την επωνυμία της εταιρείας ΤΙΜ καθώς επίσης και στο δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών, με την επωνυμία NORTOΝLINE MOBILE ACCESSORIES.

Οι ανωτέρω εταιρείες συνεργάστηκαν με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ώστε οι ανωτέρω τύποι φορτιστών να αποσυρθούν από τα καταστήματα πώλησης, ενώ δείγματα θα σταλούν από την εισαγωγική εταιρεία σε διαπιστευμένα εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα ή μη των ανωτέρω προϊόντων.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συστήνει τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να πάψουν να το χρησιμοποιούν έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος των συγκεκριμένων φορτιστών.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στα τηλ. 2810 360370 και 2810 360470, φαξ 2810 360376 και Email: [email protected] .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα