Στις 20 Μαΐου το πρώτο φόρουμ στον τομέα του FinTech

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 15:30
UPD:15:42
SHUTTERSTOCK

Το πρώτο φόρουμ για τον τομέα του FinTech (Financial Technology), στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, φιλοδοξούν να διοργανώσουν στις 20 Μαΐου το Startupbootcamp FinTech και το Startupper.

To FinTech σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο «hot» τομείς στην παγκόσμια startup σκηνή, γεγονός που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις επενδύσεις που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια. Μόνο το 2015 ξεπέρασαν τα 20 δισ. δολάρια, αύξηση μεγαλύτερη του 60% σε σχέση με το 2014.

Στόχος του 1ου Athens FinTech Forum είναι αναδείξει τη δυναμική του FinTech και να καθοδηγήσει το εγχώριο οικοσύστημα των startup εταιρειών προς τον συγκεκριμένο τομέα στον οποίο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια σε παγκόσμια κλίμακα.

Μεταξύ άλλων, στο 1ο Athens FinTech Forum, θα αναλυθεί η κατάσταση στον τομέα του FinTech, σε παγκόσμιο επίπεδο, θα μάθουμε πως το FinTech δουλεύει στα χρηματοοικονομικά κέντρα του Λονδίνου, της Σιγκαπούρης και της Νέας Υόρκης, θα δούμε την σχέση του τραπεζικού συστήματος με τον τομέα του FinTech, καθώς επίσης και τι έρχεται να αλλάξει η «επανάσταση» του FinTech.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα