Ενημέρωση των ΕΛΠΕ σε ξένους διπλωμάτες από 28 χώρες

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 12:59
UPD:13:03
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τις βασικές κατευθύνσεις της στρατηγικής ανάπτυξης των ΕΛΠΕ παρείχε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Γρηγόρης Στεργιούλης, στην αντιπροσωπεία της Ομάδας των Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Κρατών στην Ελλάδα.

Ο κ. Στεργιούλης παρουσίασε στους 28 διπλωμάτες τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του 2015 και τις επιτυχείς συμφωνίες που σύναψαν τα ΕΛΠΕ τον τελευταίο χρόνο, όπως εκείνη με το Ιράν.

Σκιαγραφώντας την πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία, επισήμανε ότι απαιτούνται φρέσκες ιδέες και γρήγορες κινήσεις, αλλά πάντοτε με την απαιτούμενη προσοχή σε ό,τι συμβαίνει τριγύρω μας, στη διεθνή σκηνή και ιδιαίτερα στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου. «Δεν διαλέξαμε το μέρος που γεννηθήκαμε, όμως μπορούμε να επιλέξουμε το που θα ζήσουμε και το που θα δραστηριοποιηθούμε» ανέφερε ενδεικτικά.

Έκανε επίσης, ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοβουλίες του Ομίλου για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικά ομάδων λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης εξαιτίας του προσφυγικού με τη δημιουργία του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στη Χίο, «HELPEVillage».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕ



Σχολιασμένα