Στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης η Globe One Digital

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 15:09
UPD:15:13
Facebook/Globe One Digital

Την 81η θέση στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης κατέλαβε η Globe One Digital, σύμφωνα με διαγωνισμό του αμερικανικού περιοδικού Inc. Magazine.

Συγκεκριμένα, με ρυθμό ανάπτυξης 853% η Globe One Digital κατέλαβε την 2η θέση στην Ελλάδα και την 81η στην Ευρώπη. Μάλιστα, στην κατηγορία Advertising & Marketing, κατατάχθηκε στην 1η και στην 5η θέση, αντίστοιχα.

 Η λίστα του Inc. Magazine αναδεικνύει έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της οικονομίας - τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες. Κατά καιρούς, εξέχουσες εταιρείες, όπως οι Microsoft, Zappos, Clif Bar, Intuit, Chobani, Zipcar και Oracle έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού Inc., ενώ πλήθος άλλων έλαβαν μια πρώτη διεθνή προβολή μέσα από την κατάταξή τους στις λίστες του Inc. Magazine.

«Σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία και ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, δεχόμαστε με μεγάλη τιμή αυτή τη μοναδική διάκριση. Η ανάδειξή μας όχι μόνο επισφραγίζει τη σπουδαιότητα των καινοτόμων λύσεων και της πρωτοποριακής επιχειρηματικότητας, αλλά ταυτόχρονα κατοχυρώνει τη θέση μας ως κορυφαία εταιρεία Intelligence Performance Marketing» αναφέρει η ελληνική εταιρεία, σε σχετική της ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα