Eργα αγροτικής οδοποιίας στην Κεντρική Μακεδονία

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2005 12:50

Τις αποφάσεις για τη δημοπράτηση πέντε έργων αγροτικής οδοποιίας, που θα χρηματοδοτηθούν από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας, υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιώργος Τσιότρας.

Πρόκειται για έργα στους Δήμους Κολινδρού (με προϋπολογισμό 221.360 ευρώ και φορέα υλοποίησης τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας), Αλιστράτης και Εμμανουήλ Παππά (με προϋπολογισμό 455.000 ευρώ και φορέα υλοποίησης τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Σερρών), στο ΣΑΑΚ Γιαννιτσών (με προϋπολογισμό 352.967 ευρώ και φορέα υλοποίησης τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας), στην περιοχή Ιερισσού - Ξηροποτάμου (προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και με φορέα υλοποίησης τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής) και στο αγρόκτημα Κρουσσών (με προϋπολογισμό 186.568 ευρώ και φορέα υλοποίησης τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κιλκίς).

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσιότρας ανέφερε ότι από τα έργα αυτά θα ωφεληθούν οι αγρότες και κάτοικοι των παραπάνω περιοχών, ενώ βελτιώνεται η πρόσβαση σε 120.000 στρέμματα καλλιεργούμενης γης, γεγονός που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των αγροτικών προϊόντων, μέσω της σημαντικής μείωσης του κόστους μεταφοράς τους.

Πηγή: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα