Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2005 10:27
UPD:10:37

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε χθες έντονα πτωτικά, με το σύνολο των δεικτών να πραγματοποιεί απώλειες. Ο Γενικός Δείκτης τιμών πραγματοποίησε κλείσιμο αντίστοιχο με τιμές 21-22 Ιουλίου, περίπου ένα μήνα πριν, ύστερα από τις πιέσεις που πραγματοποιήθηκαν και μάλιστα με σημαντική αύξηση του όγκου συναλλαγών κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ. Η θετική συσχέτιση που έχει η ελληνική αγορά με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές θα αποτελέσει επίσης ένα σημαντικό παράγοντα της πορείας που θα ακολουθηθεί και του εύρους (διάρκειας) που θα έχει».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 1,42% χαμηλότερα με τον τζίρο να φθάνει τα €196εκ. (+25%). Οι ρευστοποιήσεις ήταν το χαρακτηριστικό της συνεδρίασης, οι οποίες επικεντρώθηκαν κυρίως σε τραπεζικές μετοχές… Το επενδυτικό κλίμα είναι αδύναμο, ωστόσο δεν αποκλείεται μία τεχνική ανάκαμψη».

Emporiki Investment Bank: «Υποχώρηση αναμένεται κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης στις ευρωπαϊκές αγορές έπειτα από τις ρευστοποιήσεις που επεκράτησαν και εχθές στην Αμερική. Για τη σημερινή συνεδρίαση αναμένουμε διατήρηση των πτωτικών τάσεων με ενδεχόμενη αντίδραση της αγοράς σε περίπτωση υπερβολής».

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Η αγορά αναμένεται να κινηθεί στα τρέχοντα επίπεδα με μειωμένο όγκο. Οι ρευστοποιήσεις κερδών αναμένεται να υποχωρήσουν. Η Cosmote θα είναι στο επίκεντρο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/08/25/1082558.htm ».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα