Αρνητικό παραμένει το κλίμα στη Σοφοκλέους

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2005 13:21

Απώλειες 0,74% καταγράφει ο γενικός δείκτης του Χ.Α. αυτή την ώρα (13:08) έχοντας διαμορφωθεί στις 3.207,59 μονάδες. Ενδοσυνεδριακά υποχώρησε μέχρι τις 3.195,35. Ωστόσο, τα τελευταία λεπτά ορισμένα blue chips εμφανίζουν τάσεις ανάκαμψης.

Ο τζίρος φθάνει τα 88,2 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 3,1 εκατ. ευρώ αφορούν μεταβιβάσεις πακέτων http://www.naftemporiki.gr/markets/blocktrades.asp .

Από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις, μόνο 40 σημειώνουν άνοδο, 169 υποχωρούν και 62 παραμένουν σταθερές.

«Η αγορά συνεχίζει τη διόρθωση... δεδομένου ότι και η διεθνής συγκυρία είναι αρνητική με το πετρέλαιο να βρίσκεται πάνω από τα 67 δολάρια το βαρέλι», αναφέρει η Beta Χρηματιστηριακή σε σχόλιό της.

Ο τίτλος της ΔΕΗ σημειώνει πτώση κατά 2,45%. Απώλειες, της τάξεως του 1%, καταγράφει και η μετοχή της Cosmote παρά τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία το πρωί.

Τα οικονομικά της αποτελέσματα θα ανακοινώσει σήμερα (μετά τη λήξη της συνεδρίασης) και η Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε.. Η μετοχική της τιμή σημειώνει σημαντική άνοδο κατά 3,33%.

Ανοδικά κινούνται επίσης οι μετοχές του Γερμανού, της ΑΤΕBank, του ΟΠΑΠ και της Μότορ Οϊλ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα