Νέα προϊόντα από την HSBC

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2005 17:00

Τη διάθεση και στην Ελλάδα της νέας έκδοσης της επενδυτικής σειράς προϊόντων CSGF ανακοίνωσε η τράπεζα HSBC. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, η τρέχουσα έκδοση CSGF από την HSBC περιλαμβάνει πέντε νέα Κεφάλαια, το UK Growth, το UK Bonus Income, το Japan Bonus, το Asia Opportunity και το Global Commodity Income, τα οποία παρέχουν και στους Έλληνες επενδυτές τη δυνατότητα να αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, εκμεταλλευόμενοι τη δυναμική των διεθνών χρηματοοικονομικών αγορών.

Το κεφάλαιο UK Growth συνδέει την επένδυση με τις προοπτικές απόδοσης του δείκτη FTSE 100 που αποτελεί δείκτη αναφοράς για 100 από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Το Κεφάλαιο UK Bonus Income διατίθεται σε δολάρια ΗΠΑ και λίρες Αγγλίας και παρέχει δυνατότητα κέρδους που εξαρτάται από την άνοδο του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE 100, προστατεύοντας ταυτόχρονα το αρχικό ποσό επένδυσης, κατά την πενταετή επενδυτική περίοδο.

Το κεφάλαιο Japan Bonus συνδέεται με το δείκτη Nikkei 225, το δείκτη αναφοράς για 225 από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο του Τόκιο. Είναι διαθέσιμο σε ευρώ, στοχεύει στην επιστροφή του κεφαλαίου κατά τη λήξη της πενταετούς επενδυτικής περιόδου και προσφέρει επιπλέον bonus της τάξεως του 5%. Στο Asia Opportunity

Η επένδυση πραγματοποιείται σε δολάρια ΗΠΑ και λίρες Αγγλίας και το Κεφάλαιο συνδέεται με τους δείκτες Hang Seng China Enterprise, Nikkei 225 και Hang Seng. Το Global Commodity Income αποτελεί ένα Κεφάλαιο σταθερής απόδοσης και στοχεύει στην αξιοποίηση της δυνατότητας ανάπτυξης της αγοράς εμπορευμάτων. Είναι συνδεδεμένο με 16 μετοχές που έχουν επιλεχθεί από τους τομείς του πετρελαίου, των πετροχημικών, των βιομηχανικών και των πολύτιμων μετάλλων και διατίθεται σε δολάρια ΗΠΑ. Το Global Commodity Income, στοχεύει στην επιστροφή του κεφαλαίου στη λήξη της τριετούς επενδυτικής περιόδου και επιπλέον παρέχει 2 καταβολές εισοδήματος της τάξεως του 3% στο πρώτο και στο δεύτερο έτος.

Τα Κεφάλαια UK Growth, UK Bonus Income, Japan Bonus, Asia Opportunity και Global Commodity Income της επενδυτικής σειράς CSGF από την HSBC διατίθενται από 15/8/2005 μέχρι 4/10/2005.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα